Seheryelinden Esintiler

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Türk Sanat Müzigi Klasikleri - Bizim Sarkilarimiz - 4 Box 12 Albüm
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyPtsi Kas. 18, 2024 1:39 pm tarafından Dilaver

» Selami Sahin - 33 Albüm...9 adet 45 lik-24 Albüm...
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 8:27 pm tarafından karbeyaz

» Hayri Şahin 39 Full Albüm...
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 12:02 pm tarafından karbeyaz

» Ferhat Göçer 23 Full albüm...
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:55 am tarafından karbeyaz

» Halimiz Ahvalimiz 8 Full album...
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:50 am tarafından karbeyaz

» Nesrin Sipahi - 18 albüm ve 45 likleri...
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 8:17 pm tarafından yürek_desin

» Tas Plak Meyhaneleri - 12 Full Albüm...
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 9:22 am tarafından furkan0116

» TAŞ PLAKLARDAN GAZELLER
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 9:08 pm tarafından cvvccv

» Tas Plaklar + Nostalji sesler 4 Bölüm...
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:46 pm tarafından cvvccv

» Taş Plak Nostalji Serisi 20 Albüm Tsm...
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:22 pm tarafından cvvccv

» Logo - 50
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:14 am tarafından Seheryeli

» Logo - 49
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:11 am tarafından Seheryeli

» Logo - 48
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:10 am tarafından Seheryeli

» Logo - 47
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:08 am tarafından Seheryeli

» Logo - 46
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:07 am tarafından Seheryeli

» Logo - 45
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:05 am tarafından Seheryeli

» Logo - 44
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:04 am tarafından Seheryeli

» Logo - 43
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:00 am tarafından Seheryeli

» Logo - 42
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:59 am tarafından Seheryeli

» Logo - 41
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:58 am tarafından Seheryeli

En iyi yollayıcılar

Seheryeli (6427)
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  Ikon10Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  Ikon10Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  Ikon10 
zeki39 (2431)
Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  Ikon10Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  Ikon10Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  Ikon10 
Gök-Oguz (804)
mihrimah (592)
Admin (520)
BESDE (499)
Aybike (416)
Yolcu (376)
mesutca1 (78)
xmetinx (66)
Seheryelinden Esintiler's Videos auf Dailymotion Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  UuBZYL

Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )

Seheryeli
    Seheryeli
    Yönetici
    Yönetici

Reb gücü : 18749
    Rep poani : 42

Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )  Empty Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )

Mesaj tarafından Seheryeli Paz Ara. 07, 2014 11:57 pm

Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum : Sacit Onan )

Vazgeçtim Senden ♪♪♪ Ceyda Görk Şiiri (Yorum... von seheryeli_

https://turk-kulturu.1forum.biz

VAZGEÇTiM SENDEN...

bu,
    yazdıgım son satırlar sana...
    artık, ne ismim, ne şiirlerim,
    ne gölgem,çıkmayacak karşına
    hiç bir yerden...

hiç bir sey,
    beni hatırlatan hiç bir iz kalmayacak
    ne günden, ne geceden...
    bir yaş gibi siliyorum kendimi gözlerinden...

duymayacaksın artık,
    ne ses ne nefes,
    ne sarkı, ne sitem
    velhasıl hiç bir şey kalmayacak maziden…

bana ait ne varsa alıp
    yarali bir güvercin gibi,
    son bir çırpınışla
    uçacagım ellerinden…

ne lodos fırtınalarım olacak artık
    seni rıhtımalara sürüyen,
    ne de, poyrazlarımda
    acı soğuğum kalacak iliklerine dek işleyen...

hüzünlü eylüllerimi,
    kasvetli şubatlarımı,
    kararsız mayıslarımı
    ve çorak agustoslarımı alıp gidiyorum
    bu taşı toprağı,
    havasi, suyu sen olan şehirden....

sokak çocuklarının kocaman kara gözlerine bakıp ta,
    uzanan avuçlarina bıraktığın bozuk para misali
    verdiğin sevgiyi dağıt şimdi
    kime istersen…

derin bir nefes gibi içine çekip
    sonra bıraktığın ben,