Seheryelinden Esintiler

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Enver Demirbag - 6 Full albüm - Kalan Müzik Arsivi...
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyDün 7:13 am tarafından msb54

» Türk Sanat Müzigi Klasikleri - Bizim Sarkilarimiz - 4 Box 12 Albüm
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyPtsi Kas. 18, 2024 1:39 pm tarafından Dilaver

» Selami Sahin - 33 Albüm...9 adet 45 lik-24 Albüm...
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 8:27 pm tarafından karbeyaz

» Hayri Şahin 39 Full Albüm...
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 12:02 pm tarafından karbeyaz

» Ferhat Göçer 23 Full albüm...
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:55 am tarafından karbeyaz

» Halimiz Ahvalimiz 8 Full album...
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:50 am tarafından karbeyaz

» Nesrin Sipahi - 18 albüm ve 45 likleri...
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 8:17 pm tarafından yürek_desin

» Tas Plak Meyhaneleri - 12 Full Albüm...
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 9:22 am tarafından furkan0116

» TAŞ PLAKLARDAN GAZELLER
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 9:08 pm tarafından cvvccv

» Tas Plaklar + Nostalji sesler 4 Bölüm...
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:46 pm tarafından cvvccv

» Taş Plak Nostalji Serisi 20 Albüm Tsm...
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:22 pm tarafından cvvccv

» Logo - 50
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:14 am tarafından Seheryeli

» Logo - 49
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:11 am tarafından Seheryeli

» Logo - 48
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:10 am tarafından Seheryeli

» Logo - 47
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:08 am tarafından Seheryeli

» Logo - 46
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:07 am tarafından Seheryeli

» Logo - 45
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:05 am tarafından Seheryeli

» Logo - 44
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:04 am tarafından Seheryeli

» Logo - 43
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:00 am tarafından Seheryeli

» Logo - 42
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:59 am tarafından Seheryeli

En iyi yollayıcılar

Seheryeli (6427)
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) Ikon10Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) Ikon10Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) Ikon10 
zeki39 (2431)
Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) Ikon10Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) Ikon10Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) Ikon10 
Gök-Oguz (804)
mihrimah (592)
Admin (520)
BESDE (499)
Aybike (416)
Yolcu (376)
mesutca1 (78)
xmetinx (66)
Seheryelinden Esintiler's Videos auf Dailymotion Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) UuBZYL

Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye)

Seheryeli
    Seheryeli
    Yönetici
    Yönetici

Reb gücü : 18749
    Rep poani : 42

Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) Empty Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye)

Mesaj tarafından Seheryeli Paz Ara. 15, 2013 1:17 am

Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye) Seheryelindenesintiler2

Sen Beni Unutmuşsun Yeni Dünya Kurmuşsun (Sakın Dönme Geriye)

Sen beni unutmuşsun yeni dünya kurmuşsun
    Sakın dönme geriye sonra pişman olursun
    Ne aradım ne buldum çok çabuk unutuldum

Acı benim dert benim mutluluk senin olsun
    Gül eğlen yaşa sen de ömrün gönlünce dolsun
    Her gün düşsem peşine her an dilim gel dese

Beste: Taner Şener
    Güfte: _
    Makam: Hüseynî
    Usul: Semai