Seheryelinden Esintiler

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Türk Sanat Müzigi Klasikleri - Bizim Sarkilarimiz - 4 Box 12 Albüm
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyPtsi Kas. 18, 2024 1:39 pm tarafından Dilaver

» Selami Sahin - 33 Albüm...9 adet 45 lik-24 Albüm...
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 8:27 pm tarafından karbeyaz

» Hayri Şahin 39 Full Albüm...
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 12:02 pm tarafından karbeyaz

» Ferhat Göçer 23 Full albüm...
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:55 am tarafından karbeyaz

» Halimiz Ahvalimiz 8 Full album...
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:50 am tarafından karbeyaz

» Nesrin Sipahi - 18 albüm ve 45 likleri...
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 8:17 pm tarafından yürek_desin

» Tas Plak Meyhaneleri - 12 Full Albüm...
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 9:22 am tarafından furkan0116

» TAŞ PLAKLARDAN GAZELLER
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 9:08 pm tarafından cvvccv

» Tas Plaklar + Nostalji sesler 4 Bölüm...
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:46 pm tarafından cvvccv

» Taş Plak Nostalji Serisi 20 Albüm Tsm...
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:22 pm tarafından cvvccv

» Logo - 50
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:14 am tarafından Seheryeli

» Logo - 49
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:11 am tarafından Seheryeli

» Logo - 48
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:10 am tarafından Seheryeli

» Logo - 47
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:08 am tarafından Seheryeli

» Logo - 46
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:07 am tarafından Seheryeli

» Logo - 45
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:05 am tarafından Seheryeli

» Logo - 44
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:04 am tarafından Seheryeli

» Logo - 43
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:00 am tarafından Seheryeli

» Logo - 42
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:59 am tarafından Seheryeli

» Logo - 41
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:58 am tarafından Seheryeli

En iyi yollayıcılar

Seheryeli (6427)
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  Ikon10Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  Ikon10Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  Ikon10 
zeki39 (2431)
Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  Ikon10Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  Ikon10Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  Ikon10 
Gök-Oguz (804)
mihrimah (592)
Admin (520)
BESDE (499)
Aybike (416)
Yolcu (376)
mesutca1 (78)
xmetinx (66)
Seheryelinden Esintiler's Videos auf Dailymotion Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  UuBZYL

Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)

Seheryeli
    Seheryeli
    Yönetici
    Yönetici

Reb gücü : 18749
    Rep poani : 42

Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  Empty Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)

Mesaj tarafından Seheryeli Salı Ekim 08, 2013 12:25 am

Bana Bir Nihavend Çal Kemancı (Şiir :Salih Kıvanç)  26so

Bana bir Nihavent çal kemancı
    Şöyle inceden , derinden olsun

Biraz sonra akşam iner bu şehrin üstüne
    Usuldan bir yağmur başlar sonra
    ...
    Ne var ne yoksa dökülür ortaya bir bir
    Umutlar, kederler, yüzleşmeler,inançlar ve aldatmalar

En beteri de aldatılmışlık olur bilir misin?
    Hepsini hazmedersin de bir o dikilir karşına
    Yedi kollu canavar gibi

Bana bir nihavent çal kemancı
    Şöyle inceden ,derinden olsun

Her dokunuşun, bütün sözlerin ve ela gözlerin yalan olduğu an;
    Martılar sessizce kaybolur ufukta
    Sevda denen yalanın,kahrolasıca gerçek yüzünü görürsün

İşte yağmur tam o anda başlar usul usul ,
    Yavaşça kımıldar yüreğimdeki sancı.

Ellerin telefonun tuşlarında;N'olur gel .Bu gece gel
    Bir daha gelme ! Demek istersin ,bütün acıları kabullenerek .
    Kalleşçe set çeker gururun önüne yutkunamazsın.

Gözlerini özlersin
    En çok gözlerini Bir de ağzını...sıcak, yumuşak
    Nefesin kesilir
    Bin pişman olursun yaşadığına

Bir nihavent kemancı
    Bir nihavent çal N'olursun

Çal da dursun bu zaman
    Çal da sussun bu deli gönül
    Çal da bitsin bu deli sevda

Bir nihavent Kemancı
    Bir nihavent çal N'olursun!

Salih Kıvanç