Seheryelinden Esintiler

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Türk Sanat Müzigi Klasikleri - Bizim Sarkilarimiz - 4 Box 12 Albüm
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyPtsi Kas. 18, 2024 1:39 pm tarafından Dilaver

» Selami Sahin - 33 Albüm...9 adet 45 lik-24 Albüm...
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 8:27 pm tarafından karbeyaz

» Hayri Şahin 39 Full Albüm...
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 12:02 pm tarafından karbeyaz

» Ferhat Göçer 23 Full albüm...
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:55 am tarafından karbeyaz

» Halimiz Ahvalimiz 8 Full album...
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:50 am tarafından karbeyaz

» Nesrin Sipahi - 18 albüm ve 45 likleri...
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 8:17 pm tarafından yürek_desin

» Tas Plak Meyhaneleri - 12 Full Albüm...
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 9:22 am tarafından furkan0116

» TAŞ PLAKLARDAN GAZELLER
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 9:08 pm tarafından cvvccv

» Tas Plaklar + Nostalji sesler 4 Bölüm...
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:46 pm tarafından cvvccv

» Taş Plak Nostalji Serisi 20 Albüm Tsm...
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:22 pm tarafından cvvccv

» Logo - 50
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:14 am tarafından Seheryeli

» Logo - 49
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:11 am tarafından Seheryeli

» Logo - 48
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:10 am tarafından Seheryeli

» Logo - 47
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:08 am tarafından Seheryeli

» Logo - 46
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:07 am tarafından Seheryeli

» Logo - 45
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:05 am tarafından Seheryeli

» Logo - 44
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:04 am tarafından Seheryeli

» Logo - 43
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:00 am tarafından Seheryeli

» Logo - 42
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:59 am tarafından Seheryeli

» Logo - 41
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:58 am tarafından Seheryeli

En iyi yollayıcılar

Seheryeli (6427)
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  Ikon10 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  Ikon10 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  Ikon10 
zeki39 (2431)
 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  Ikon10 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  Ikon10 Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  Ikon10 
Gök-Oguz (804)
mihrimah (592)
Admin (520)
BESDE (499)
Aybike (416)
Yolcu (376)
mesutca1 (78)
xmetinx (66)
Seheryelinden Esintiler's Videos auf Dailymotion  Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  UuBZYL

Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü

Seheryeli
    Seheryeli
    Yönetici
    Yönetici

Reb gücü : 18749
    Rep poani : 42

Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü  Empty Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü

Mesaj tarafından Seheryeli Paz Haz. 16, 2013 12:00 pm

Ayşe İnak Ekiz ♪♪♪ Sorma Bana Nafile Neler Düşündüğümü (Seheryelinden Esintiler)

Sorma bana, nâfile, neler düşündüğümü
    Söylemem tek söz bile, çözemem o düğümü
    Söyleyemem

Seviyordum belki de seni bir zamanlar
    Uçtu uçtu gönüldeki deyiversem kim anlar?
    Söyleyemem

Gönülde kaybolanı ızdırap duya duya
    Arama gözlerimde geçmişteki yalanı

Gerçekten doya doya söylemek isterdim de
    Söyleyemem, söyleyemem, söyleyemem

Beste: Selâhaddin Pınar
    Güfte: Vecdi Bingöl
    Makam: Kürdîli Hicazkâr
    Usûl: Düyek

https://turk-kulturu.1forum.biz/f6-video-calsmalarm
    https://www.dailymotion.com/seheryeli_
    https://lrpapi.dailymotion.com/seheryeli_/playlists