Seheryelinden Esintiler

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Türk Sanat Müzigi Klasikleri - Bizim Sarkilarimiz - 4 Box 12 Albüm
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyPtsi Kas. 18, 2024 1:39 pm tarafından Dilaver

» Selami Sahin - 33 Albüm...9 adet 45 lik-24 Albüm...
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 8:27 pm tarafından karbeyaz

» Hayri Şahin 39 Full Albüm...
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 12:02 pm tarafından karbeyaz

» Ferhat Göçer 23 Full albüm...
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:55 am tarafından karbeyaz

» Halimiz Ahvalimiz 8 Full album...
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:50 am tarafından karbeyaz

» Nesrin Sipahi - 18 albüm ve 45 likleri...
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 8:17 pm tarafından yürek_desin

» Tas Plak Meyhaneleri - 12 Full Albüm...
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 9:22 am tarafından furkan0116

» TAŞ PLAKLARDAN GAZELLER
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 9:08 pm tarafından cvvccv

» Tas Plaklar + Nostalji sesler 4 Bölüm...
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:46 pm tarafından cvvccv

» Taş Plak Nostalji Serisi 20 Albüm Tsm...
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:22 pm tarafından cvvccv

» Logo - 50
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:14 am tarafından Seheryeli

» Logo - 49
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:11 am tarafından Seheryeli

» Logo - 48
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:10 am tarafından Seheryeli

» Logo - 47
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:08 am tarafından Seheryeli

» Logo - 46
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:07 am tarafından Seheryeli

» Logo - 45
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:05 am tarafından Seheryeli

» Logo - 44
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:04 am tarafından Seheryeli

» Logo - 43
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:00 am tarafından Seheryeli

» Logo - 42
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:59 am tarafından Seheryeli

» Logo - 41
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:58 am tarafından Seheryeli

En iyi yollayıcılar

Seheryeli (6427)
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  Ikon10Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  Ikon10Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  Ikon10 
zeki39 (2431)
Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  Ikon10Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  Ikon10Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  Ikon10 
Gök-Oguz (804)
mihrimah (592)
Admin (520)
BESDE (499)
Aybike (416)
Yolcu (376)
mesutca1 (78)
xmetinx (66)
Seheryelinden Esintiler's Videos auf Dailymotion Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  UuBZYL

Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir

Seheryeli
    Seheryeli
    Yönetici
    Yönetici

Reb gücü : 18749
    Rep poani : 42

Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  Empty Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir

Mesaj tarafından Seheryeli Perş. Mart 07, 2013 11:17 pm

Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir
    ( Seheryelinden Esintiler)

Türküm Türkçe çalar sazım,Türkün ünü haktadır.
    Can Türkiye Türklerindir. Cihan bilecek bizi
    Türküm tükenmez avazım,Bu uğultum göktedir
    Can Türkiye Türklerindir. Cihan bilecek bizi.

Lazda benim Çerkez de ben,Ne ayrı ne gayrıyım
    Ben herkesim herkes de ben, Birlik için çağrıyım
    İsyan etmem bir kez de ben , Müslümanım doğruyum

Kürdü Türkten ayıranlar,Hesap günü yakındır.
    O bu diye kayıranlar,Düşmanın kavli hindir
    Kanla karın doyuranlar, Düşümüzdeki kindir

Sünni de bir Kızılbaş da, Bu Vatan bu yurt bizim
    Gardaşımdı her şavaşta,Sevinç bizim dert bizim
    Yerde göğde dağda taşta,Nisan bizim mart bizim
    Can Türkiye Türklerindir.Cihan bilecek bizi.

Tokatlım ararsa beni,Tekbir ile şan ile
    Edirneden karsa beni,yoğurup iman ile
    Kefen olup sarsa beni,bağrımdaki kan ile

ZeMahşer haykır ZeMahşer, ZeMahşer Vatan için
    Esareti kır ZeMahşer. Ozan olmaksa suçun
    Türklük ruhudur ZeMahşer,yerde kalmasın öçün

Osman Öztunç

https://turk-kulturu.1forum.biz/f6-video-calsmalarm
    https://www.dailymotion.com/seheryeli_
    https://lrpapi.dailymotion.com/seheryeli_/playlists
    https://www.facebook.com/seheryelinden.esintiler/videos

Osman Öztunc ♪♪♪ Can Türkiye Türklerindir  Seher10

Forum Saati Paz Kas. 24, 2024 6:01 am