Seheryelinden Esintiler

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Türk Sanat Müzigi Klasikleri - Bizim Sarkilarimiz - 4 Box 12 Albüm
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyPtsi Kas. 18, 2024 1:39 pm tarafından Dilaver

» Selami Sahin - 33 Albüm...9 adet 45 lik-24 Albüm...
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 8:27 pm tarafından karbeyaz

» Hayri Şahin 39 Full Albüm...
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 12:02 pm tarafından karbeyaz

» Ferhat Göçer 23 Full albüm...
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:55 am tarafından karbeyaz

» Halimiz Ahvalimiz 8 Full album...
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:50 am tarafından karbeyaz

» Nesrin Sipahi - 18 albüm ve 45 likleri...
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 8:17 pm tarafından yürek_desin

» Tas Plak Meyhaneleri - 12 Full Albüm...
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 9:22 am tarafından furkan0116

» TAŞ PLAKLARDAN GAZELLER
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 9:08 pm tarafından cvvccv

» Tas Plaklar + Nostalji sesler 4 Bölüm...
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:46 pm tarafından cvvccv

» Taş Plak Nostalji Serisi 20 Albüm Tsm...
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:22 pm tarafından cvvccv

» Logo - 50
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:14 am tarafından Seheryeli

» Logo - 49
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:11 am tarafından Seheryeli

» Logo - 48
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:10 am tarafından Seheryeli

» Logo - 47
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:08 am tarafından Seheryeli

» Logo - 46
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:07 am tarafından Seheryeli

» Logo - 45
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:05 am tarafından Seheryeli

» Logo - 44
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:04 am tarafından Seheryeli

» Logo - 43
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:00 am tarafından Seheryeli

» Logo - 42
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:59 am tarafından Seheryeli

» Logo - 41
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:58 am tarafından Seheryeli

En iyi yollayıcılar

Seheryeli (6427)
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık Ikon10 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık Ikon10 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık Ikon10 
zeki39 (2431)
 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık Ikon10 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık Ikon10 Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık Ikon10 
Gök-Oguz (804)
mihrimah (592)
Admin (520)
BESDE (499)
Aybike (416)
Yolcu (376)
mesutca1 (78)
xmetinx (66)
Seheryelinden Esintiler's Videos auf Dailymotion  Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık UuBZYL

Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık

Seheryeli
    Seheryeli
    Yönetici
    Yönetici

Reb gücü : 18749
    Rep poani : 42

Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık Empty Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık

Mesaj tarafından Seheryeli Ptsi Ocak 07, 2013 11:23 pm

Lale Nergis Hanımlar ♪♪♪ Girdim Yarin Bahçesine Ayvalık Narlık
    (Seheryelinden Esintiler)

Girdim yarin bahçesine ayvalık ,narlık
    Bir elimde dolu bade bir elim yanık
    Beni yardan ayıranlar bulmasın yağlık
    Kaldır şişeyi doldur badeyi
    Şu göğsünün üstüne kat menekşeyi
    Gül göğsünün üstüne tak menekşeyi

Makam : Uşşâk
    Usul : Aksak
    Beste : Tanbûri Mustafa Çavuş