Seheryelinden Esintiler

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Türk Sanat Müzigi Klasikleri - Bizim Sarkilarimiz - 4 Box 12 Albüm
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyPtsi Kas. 18, 2024 1:39 pm tarafından Dilaver

» Selami Sahin - 33 Albüm...9 adet 45 lik-24 Albüm...
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 8:27 pm tarafından karbeyaz

» Hayri Şahin 39 Full Albüm...
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 12:02 pm tarafından karbeyaz

» Ferhat Göçer 23 Full albüm...
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:55 am tarafından karbeyaz

» Halimiz Ahvalimiz 8 Full album...
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:50 am tarafından karbeyaz

» Nesrin Sipahi - 18 albüm ve 45 likleri...
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 8:17 pm tarafından yürek_desin

» Tas Plak Meyhaneleri - 12 Full Albüm...
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 9:22 am tarafından furkan0116

» TAŞ PLAKLARDAN GAZELLER
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 9:08 pm tarafından cvvccv

» Tas Plaklar + Nostalji sesler 4 Bölüm...
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:46 pm tarafından cvvccv

» Taş Plak Nostalji Serisi 20 Albüm Tsm...
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:22 pm tarafından cvvccv

» Logo - 50
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:14 am tarafından Seheryeli

» Logo - 49
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:11 am tarafından Seheryeli

» Logo - 48
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:10 am tarafından Seheryeli

» Logo - 47
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:08 am tarafından Seheryeli

» Logo - 46
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:07 am tarafından Seheryeli

» Logo - 45
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:05 am tarafından Seheryeli

» Logo - 44
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:04 am tarafından Seheryeli

» Logo - 43
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:00 am tarafından Seheryeli

» Logo - 42
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:59 am tarafından Seheryeli

» Logo - 41
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:58 am tarafından Seheryeli

En iyi yollayıcılar

Seheryeli (6427)
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen Ikon10Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen Ikon10Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen Ikon10 
zeki39 (2431)
Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen Ikon10Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen Ikon10Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen Ikon10 
Gök-Oguz (804)
mihrimah (592)
Admin (520)
BESDE (499)
Aybike (416)
Yolcu (376)
mesutca1 (78)
xmetinx (66)
Seheryelinden Esintiler's Videos auf Dailymotion Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen UuBZYL

Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen

Seheryeli
    Seheryeli
    Yönetici
    Yönetici

Reb gücü : 18749
    Rep poani : 42

Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen Empty Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen

Mesaj tarafından Seheryeli Çarş. Ara. 05, 2012 9:05 pm

Derya Bozkurt ♪♪♪ Bir Gülle Benim Gönlümü Gülzara Çevirsen
    (Seheryelinden Esintiler)

Bir gülle benim gönlümü gülzâra çevirsen
    Bahtım gülüverdi ne olur sen gülüversen
    Gel gel geliver ah gülüver gönlümü güldür
    Bahtım gülüverdi ne olur sen gülüversen

Makam: Hüzzâm

https://turk-kulturu.1forum.biz/f6-video-calsmalarm
    https://www.dailymotion.com/seheryeli_
    https://lrpapi.dailymotion.com/seheryeli_/playlists
    https://www.facebook.com/seheryelinden.esintiler/videos