Seheryelinden Esintiler

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Türk Sanat Müzigi Klasikleri - Bizim Sarkilarimiz - 4 Box 12 Albüm
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyPtsi Kas. 18, 2024 1:39 pm tarafından Dilaver

» Selami Sahin - 33 Albüm...9 adet 45 lik-24 Albüm...
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 8:27 pm tarafından karbeyaz

» Hayri Şahin 39 Full Albüm...
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 12:02 pm tarafından karbeyaz

» Ferhat Göçer 23 Full albüm...
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:55 am tarafından karbeyaz

» Halimiz Ahvalimiz 8 Full album...
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:50 am tarafından karbeyaz

» Nesrin Sipahi - 18 albüm ve 45 likleri...
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 8:17 pm tarafından yürek_desin

» Tas Plak Meyhaneleri - 12 Full Albüm...
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 9:22 am tarafından furkan0116

» TAŞ PLAKLARDAN GAZELLER
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 9:08 pm tarafından cvvccv

» Tas Plaklar + Nostalji sesler 4 Bölüm...
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:46 pm tarafından cvvccv

» Taş Plak Nostalji Serisi 20 Albüm Tsm...
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:22 pm tarafından cvvccv

» Logo - 50
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:14 am tarafından Seheryeli

» Logo - 49
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:11 am tarafından Seheryeli

» Logo - 48
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:10 am tarafından Seheryeli

» Logo - 47
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:08 am tarafından Seheryeli

» Logo - 46
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:07 am tarafından Seheryeli

» Logo - 45
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:05 am tarafından Seheryeli

» Logo - 44
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:04 am tarafından Seheryeli

» Logo - 43
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:00 am tarafından Seheryeli

» Logo - 42
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:59 am tarafından Seheryeli

» Logo - 41
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:58 am tarafından Seheryeli

En iyi yollayıcılar

Seheryeli (6427)
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  Ikon10 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  Ikon10 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  Ikon10 
zeki39 (2431)
 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  Ikon10 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  Ikon10 Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  Ikon10 
Gök-Oguz (804)
mihrimah (592)
Admin (520)
BESDE (499)
Aybike (416)
Yolcu (376)
mesutca1 (78)
xmetinx (66)
Seheryelinden Esintiler's Videos auf Dailymotion  Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  UuBZYL

Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak

Seheryeli
    Seheryeli
    Yönetici
    Yönetici

Reb gücü : 18749
    Rep poani : 42

Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak  Empty Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak

Mesaj tarafından Seheryeli Paz Ara. 02, 2012 11:16 am

Afıtap Karacan Hanım ♪♪♪ Söyle Ruhum Sevdan Beni Kac Yıl Yakacak
    (Seheryelinden Esintiler)

Söyle rûhum sevdan beni kaç yıl yakacak
    Ben saramadım seni eller mi saracak
    Bil Ki ömrüm senin aşkınla solacak
    Ben saramadım seni eller mi saracak.

Beste: Ûdî Hırant
    Güfte: Ûdî Hırant
    Makam: Hüseyni
    Usul: Aksak

https://turk-kulturu.1forum.biz/f6-video-calsmalarm