Seheryelinden Esintiler

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Türk Sanat Müzigi Klasikleri - Bizim Sarkilarimiz - 4 Box 12 Albüm
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyPtsi Kas. 18, 2024 1:39 pm tarafından Dilaver

» Selami Sahin - 33 Albüm...9 adet 45 lik-24 Albüm...
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 8:27 pm tarafından karbeyaz

» Hayri Şahin 39 Full Albüm...
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 12:02 pm tarafından karbeyaz

» Ferhat Göçer 23 Full albüm...
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:55 am tarafından karbeyaz

» Halimiz Ahvalimiz 8 Full album...
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:50 am tarafından karbeyaz

» Nesrin Sipahi - 18 albüm ve 45 likleri...
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 8:17 pm tarafından yürek_desin

» Tas Plak Meyhaneleri - 12 Full Albüm...
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 9:22 am tarafından furkan0116

» TAŞ PLAKLARDAN GAZELLER
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 9:08 pm tarafından cvvccv

» Tas Plaklar + Nostalji sesler 4 Bölüm...
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:46 pm tarafından cvvccv

» Taş Plak Nostalji Serisi 20 Albüm Tsm...
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:22 pm tarafından cvvccv

» Logo - 50
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:14 am tarafından Seheryeli

» Logo - 49
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:11 am tarafından Seheryeli

» Logo - 48
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:10 am tarafından Seheryeli

» Logo - 47
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:08 am tarafından Seheryeli

» Logo - 46
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:07 am tarafından Seheryeli

» Logo - 45
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:05 am tarafından Seheryeli

» Logo - 44
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:04 am tarafından Seheryeli

» Logo - 43
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:00 am tarafından Seheryeli

» Logo - 42
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:59 am tarafından Seheryeli

» Logo - 41
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:58 am tarafından Seheryeli

En iyi yollayıcılar

Seheryeli (6427)
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle Ikon10Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle Ikon10Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle Ikon10 
zeki39 (2431)
Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle Ikon10Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle Ikon10Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle Ikon10 
Gök-Oguz (804)
mihrimah (592)
Admin (520)
BESDE (499)
Aybike (416)
Yolcu (376)
mesutca1 (78)
xmetinx (66)
Seheryelinden Esintiler's Videos auf Dailymotion Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle UuBZYL

Fafriye CANER ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle

Seheryeli
    Seheryeli
    Yönetici
    Yönetici

Reb gücü : 18749
    Rep poani : 42

Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle Empty Fafriye CANER ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle

Mesaj tarafından Seheryeli Cuma Kas. 16, 2012 2:04 pm

Fafriye CANER  ♪♪♪ Hastayım Yaşıyorum Görünmez Hayâliyle
    (Seheryelinden Esintiler)

Hastayım yaşıyorum görünmez hayâliyle
    Belki bir gün, bir gün diye, beklerim ümîd ile
    Çürüyor zavallı kalbim aşkının hasretiyle
    Belki bir gün, bir gün diye, beklerim ümîd ile

Makam: Hicaz
    Beste: Ûdi Hırant Emre
    Güfte: Ûdi Hırant Emre

https://turk-kulturu.1forum.biz/f6-video-calsmalarm
    https://www.dailymotion.com/seheryeli_