Seheryelinden Esintiler

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Türk Sanat Müzigi Klasikleri - Bizim Sarkilarimiz - 4 Box 12 Albüm
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyPtsi Kas. 18, 2024 1:39 pm tarafından Dilaver

» Selami Sahin - 33 Albüm...9 adet 45 lik-24 Albüm...
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 8:27 pm tarafından karbeyaz

» Hayri Şahin 39 Full Albüm...
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 12:02 pm tarafından karbeyaz

» Ferhat Göçer 23 Full albüm...
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:55 am tarafından karbeyaz

» Halimiz Ahvalimiz 8 Full album...
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:50 am tarafından karbeyaz

» Nesrin Sipahi - 18 albüm ve 45 likleri...
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 8:17 pm tarafından yürek_desin

» Tas Plak Meyhaneleri - 12 Full Albüm...
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 9:22 am tarafından furkan0116

» TAŞ PLAKLARDAN GAZELLER
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 9:08 pm tarafından cvvccv

» Tas Plaklar + Nostalji sesler 4 Bölüm...
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:46 pm tarafından cvvccv

» Taş Plak Nostalji Serisi 20 Albüm Tsm...
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:22 pm tarafından cvvccv

» Logo - 50
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:14 am tarafından Seheryeli

» Logo - 49
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:11 am tarafından Seheryeli

» Logo - 48
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:10 am tarafından Seheryeli

» Logo - 47
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:08 am tarafından Seheryeli

» Logo - 46
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:07 am tarafından Seheryeli

» Logo - 45
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:05 am tarafından Seheryeli

» Logo - 44
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:04 am tarafından Seheryeli

» Logo - 43
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:00 am tarafından Seheryeli

» Logo - 42
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:59 am tarafından Seheryeli

» Logo - 41
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:58 am tarafından Seheryeli

En iyi yollayıcılar

Seheryeli (6427)
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) Ikon10Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) Ikon10Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) Ikon10 
zeki39 (2431)
Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) Ikon10Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) Ikon10Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) Ikon10 
Gök-Oguz (804)
mihrimah (592)
Admin (520)
BESDE (499)
Aybike (416)
Yolcu (376)
mesutca1 (78)
xmetinx (66)
Seheryelinden Esintiler's Videos auf Dailymotion Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) UuBZYL

Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler)

Seheryeli
    Seheryeli
    Yönetici
    Yönetici

Reb gücü : 18749
    Rep poani : 42

Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) Empty Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler)

Mesaj tarafından Seheryeli Ptsi Tem. 30, 2012 8:40 pm

Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım
    (Seheryelinden Esintiler)

Ruhumda neşe hayale daldım
    gel sevgili gel,bir ömre bedel
    gönlüm ister görmek seni aşkım şaheser
    sevişirdik gündüz gece,tenhalarda biz
    gizlice başım göğsünde yataken okşardın nice.

Beste:Neveser Kökdeş
    Makam:hicazkar

Daha Fazlası İçin:

https://turk-kulturu.1forum.biz/f6-video-calsmalarm
    https://www.dailymotion.com/seheryeli_
    https://lrpapi.dailymotion.com/seheryeli_/playlists
    https://www.facebook.com/seheryelinden.esintiler/videos

Aslıhan Erkişi ♪♪♪ Ruhumda Neşe Hayale Daldım(Seheryelinden Esintiler) Seher10

Forum Saati Paz Kas. 24, 2024 3:03 am