Seheryelinden Esintiler

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Türk Sanat Müzigi Klasikleri - Bizim Sarkilarimiz - 4 Box 12 Albüm
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyPtsi Kas. 18, 2024 1:39 pm tarafından Dilaver

» Selami Sahin - 33 Albüm...9 adet 45 lik-24 Albüm...
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 8:27 pm tarafından karbeyaz

» Hayri Şahin 39 Full Albüm...
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 12:02 pm tarafından karbeyaz

» Ferhat Göçer 23 Full albüm...
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:55 am tarafından karbeyaz

» Halimiz Ahvalimiz 8 Full album...
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:50 am tarafından karbeyaz

» Nesrin Sipahi - 18 albüm ve 45 likleri...
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 8:17 pm tarafından yürek_desin

» Tas Plak Meyhaneleri - 12 Full Albüm...
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 9:22 am tarafından furkan0116

» TAŞ PLAKLARDAN GAZELLER
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 9:08 pm tarafından cvvccv

» Tas Plaklar + Nostalji sesler 4 Bölüm...
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:46 pm tarafından cvvccv

» Taş Plak Nostalji Serisi 20 Albüm Tsm...
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:22 pm tarafından cvvccv

» Logo - 50
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:14 am tarafından Seheryeli

» Logo - 49
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:11 am tarafından Seheryeli

» Logo - 48
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:10 am tarafından Seheryeli

» Logo - 47
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:08 am tarafından Seheryeli

» Logo - 46
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:07 am tarafından Seheryeli

» Logo - 45
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:05 am tarafından Seheryeli

» Logo - 44
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:04 am tarafından Seheryeli

» Logo - 43
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:00 am tarafından Seheryeli

» Logo - 42
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:59 am tarafından Seheryeli

» Logo - 41
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:58 am tarafından Seheryeli

En iyi yollayıcılar

Seheryeli (6427)
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  Ikon10Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  Ikon10Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  Ikon10 
zeki39 (2431)
Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  Ikon10Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  Ikon10Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  Ikon10 
Gök-Oguz (804)
mihrimah (592)
Admin (520)
BESDE (499)
Aybike (416)
Yolcu (376)
mesutca1 (78)
xmetinx (66)
Seheryelinden Esintiler's Videos auf Dailymotion Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  UuBZYL

Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)

Seheryeli
    Seheryeli
    Yönetici
    Yönetici

Reb gücü : 18749
    Rep poani : 42

Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  Empty Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)

Mesaj tarafından Seheryeli Ptsi Tem. 02, 2012 4:12 pm

Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)

Azad bir kuştum yuvamdan uçtum
    Yollara düştüm bu genç yaşımda
    Torpağa düştüm bu genç yaşımda

Bir okçu gördüm göğsümden vurdu
    Torpağa düştüm bu genç yaşımda
    Ölüm yakışmaz bu genç yaşımda

Yöre : Azerbaycan
    Kaynak : Anonim

https://www.youtube.com/user/54seheryeli
    https://www.dailymotion.com/seheryeli_.

Eda Karaytuğ ♪♪♪ Azad Bir Kuştum (Seheryelinden Esintiler)  Seher10

Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 10:52 pm