Seheryelinden Esintiler

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Türk Sanat Müzigi Klasikleri - Bizim Sarkilarimiz - 4 Box 12 Albüm
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyPtsi Kas. 18, 2024 1:39 pm tarafından Dilaver

» Selami Sahin - 33 Albüm...9 adet 45 lik-24 Albüm...
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 8:27 pm tarafından karbeyaz

» Hayri Şahin 39 Full Albüm...
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 12:02 pm tarafından karbeyaz

» Ferhat Göçer 23 Full albüm...
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:55 am tarafından karbeyaz

» Halimiz Ahvalimiz 8 Full album...
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:50 am tarafından karbeyaz

» Nesrin Sipahi - 18 albüm ve 45 likleri...
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 8:17 pm tarafından yürek_desin

» Tas Plak Meyhaneleri - 12 Full Albüm...
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 9:22 am tarafından furkan0116

» TAŞ PLAKLARDAN GAZELLER
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 9:08 pm tarafından cvvccv

» Tas Plaklar + Nostalji sesler 4 Bölüm...
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:46 pm tarafından cvvccv

» Taş Plak Nostalji Serisi 20 Albüm Tsm...
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:22 pm tarafından cvvccv

» Logo - 50
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:14 am tarafından Seheryeli

» Logo - 49
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:11 am tarafından Seheryeli

» Logo - 48
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:10 am tarafından Seheryeli

» Logo - 47
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:08 am tarafından Seheryeli

» Logo - 46
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:07 am tarafından Seheryeli

» Logo - 45
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:05 am tarafından Seheryeli

» Logo - 44
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:04 am tarafından Seheryeli

» Logo - 43
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:00 am tarafından Seheryeli

» Logo - 42
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:59 am tarafından Seheryeli

» Logo - 41
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:58 am tarafından Seheryeli

En iyi yollayıcılar

Seheryeli (6427)
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) Ikon10Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) Ikon10Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) Ikon10 
zeki39 (2431)
Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) Ikon10Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) Ikon10Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) Ikon10 
Gök-Oguz (804)
mihrimah (592)
Admin (520)
BESDE (499)
Aybike (416)
Yolcu (376)
mesutca1 (78)
xmetinx (66)
Seheryelinden Esintiler's Videos auf Dailymotion Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) UuBZYL

Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin)

Seheryeli
    Seheryeli
    Yönetici
    Yönetici

Reb gücü : 18749
    Rep poani : 42

Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin) Empty Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin)

Mesaj tarafından Seheryeli Ptsi Haz. 15, 2015 10:28 pm

Umut Akyürek ♪♪♪ Cahildim Dünyanın Rengine Kandım (Ahirim Sensin)

Umut Akyürek ♪♪♪  Cahildim Dünyanın Rengine... paylaşan: seheryeli_

https://turk-kulturu.1forum.biz

Cahildim dünyanın rengine kandım
    Hayale aldandım boşuna yandım
    Seni ilelebet benimsin sandım

Ölürüm sevdiğim zehirim sensin
    Evvelim sen oldun ahirim sensin

Sözüm yok şu benden kırıldığına
    Gidip başka dala sarıldığıma
    Gönülüm inanmıyor ayrıldığına

Gözyaşım sen oldun kahirim sensin
    Evvelim sen oldun ahirim sensin