Seheryelinden Esintiler

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Giriş yap

Şifremi unuttum

En son konular

» Türk Sanat Müzigi Klasikleri - Bizim Sarkilarimiz - 4 Box 12 Albüm
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyPtsi Kas. 18, 2024 1:39 pm tarafından Dilaver

» Selami Sahin - 33 Albüm...9 adet 45 lik-24 Albüm...
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 8:27 pm tarafından karbeyaz

» Hayri Şahin 39 Full Albüm...
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 12:02 pm tarafından karbeyaz

» Ferhat Göçer 23 Full albüm...
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:55 am tarafından karbeyaz

» Halimiz Ahvalimiz 8 Full album...
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyC.tesi Kas. 16, 2024 11:50 am tarafından karbeyaz

» Nesrin Sipahi - 18 albüm ve 45 likleri...
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 8:17 pm tarafından yürek_desin

» Tas Plak Meyhaneleri - 12 Full Albüm...
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyÇarş. Kas. 13, 2024 9:22 am tarafından furkan0116

» TAŞ PLAKLARDAN GAZELLER
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 9:08 pm tarafından cvvccv

» Tas Plaklar + Nostalji sesler 4 Bölüm...
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:46 pm tarafından cvvccv

» Taş Plak Nostalji Serisi 20 Albüm Tsm...
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyC.tesi Kas. 02, 2024 8:22 pm tarafından cvvccv

» Logo - 50
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:14 am tarafından Seheryeli

» Logo - 49
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:11 am tarafından Seheryeli

» Logo - 48
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:10 am tarafından Seheryeli

» Logo - 47
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:08 am tarafından Seheryeli

» Logo - 46
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:07 am tarafından Seheryeli

» Logo - 45
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:05 am tarafından Seheryeli

» Logo - 44
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:04 am tarafından Seheryeli

» Logo - 43
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyPtsi Ekim 21, 2024 8:00 am tarafından Seheryeli

» Logo - 42
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:59 am tarafından Seheryeli

» Logo - 41
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan EmptyPtsi Ekim 21, 2024 7:58 am tarafından Seheryeli

En iyi yollayıcılar

Seheryeli (6427)
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan Ikon10Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan Ikon10Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan Ikon10 
zeki39 (2431)
Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan Ikon10Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan Ikon10Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan Ikon10 
Gök-Oguz (804)
mihrimah (592)
Admin (520)
BESDE (499)
Aybike (416)
Yolcu (376)
mesutca1 (78)
xmetinx (66)
Seheryelinden Esintiler's Videos auf Dailymotion Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan UuBZYL

Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan

Seheryeli
    Seheryeli
    Yönetici
    Yönetici

Reb gücü : 18749
    Rep poani : 42

Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan Empty Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan

Mesaj tarafından Seheryeli Salı Ekim 02, 2012 9:10 pm

Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan Scaled.php?server=221&filename=mesaleq

Şimdi bir kutup var sana çeker beni
    Bir kutup var senden öteye
    Ben onun için böyle ortalıkta kaldım
    Dağ yollarında caddelerde sokaklarda
    Onun için bulup bulup yitirdim seni
    Hangi kapıyı çaldıysam sen açtın bana
    Hangi gözümü yumduysam seni gördüm
    Zamandın zamandan öte bir şeydin
    Yıllarca bir meşale gibi yandın uzaklarda…

Ümit Yaşar Oğuzcan

Şimdi Bir Kutup Var Sana Çeker Beni / Ümit Yaşar Oğuzcan Seher10

Forum Saati Paz Kas. 24, 2024 12:18 am